Sobre mi

Jordi López Jové (Barcelona, 1998) es forma com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el mestre Vladislav Bronevetzky. Actualment estudia amb la pianista Age Juurikas i el mestre Peep Lassmann a la Estonian National Academy of Music and Theatre. Ha participat en masterclass de pianistes com Erik Tawaststjerna, Toms Ostrovskis, Irina Zahharenkova i Lily Dorfman.

EAG171202_0397

Ha actuat per Catalunya (Auditori Eduard Toldrà, Auditori del Conservatori de Badalona, Conservatori de Manresa, Centres Cívics Can Deu, Urgell, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Monestir de Sant Pere de Camprodón) Alemanya i Estonia. També ha estat premiat al Concurs Isáac Albéniz, concurs de Premis d’Honor del Conservatori de Barcelona i becat per la Associació Franz Schubert pel curs del Lied amb el mestre Wolfram Rieger.

En la seva visió holística de la “música clàssica”, Jordi L. Jové és un àvid intèpret de música de cambra, amant del Lied, explorador de la música contemporania i de nova creació i investigador en teclats històrics.

En el transcurs del seu camí musical ha estat instruït i aconsellat pel Cuarteto Casals, Kennedy Moretti, Alan Branch, Francisco Poyato, Josep Surinyac, Ernest Martínez Izquierdo i Óscar Candendo.